divendres, 16 de juny del 2017

El CEIP Rafal Nou a la trobada "Genios", Madrid.

Ahir els nostres companys PedroClaudia i Alejandro de tercer cicle i un dels tutors d'aquest cicle, varen anar a la trobada “GENIOS” a Madrid. Aquesta trobada va ser un punt de reunió d’algunes escoles que han participat al projecte “GENIOS-SCRATCH, programant jocs i creant històries, sempre educant en valors. De les Illes Balears, només es varen triar tres escoles, i una d’elles, la nostra, l’única que presentava projecte!
A la trobada, varen poder escoltar xerrades d’experts en aquest tema, a més de participar en uns tallers realment alucinants. Una de les parts més important va ser quan en Pedro, va explicar, a la resta d’alumnes d’altres comunitats, el projecte que hem duit a la nostra escola. Durant cinc minuts va explicar-ho molt bé, ensenyant els nostres treballs, les històries, etc… Després de les xerrades varen començar els tallers: robòtica, mirall que reconeixia les veus, realitat virtual, realitat augmentada… i molt més.
Des d’aquí estam molt contents ja que hem fet conéixer aquest projecte que es fa a la nostra escola a tota la resta d’Espanya i fins i tot hem sortit als diaris!. Enhorabona per la bona feina i esperam vos agradin les fotos!